Hakkımızda

Büromuz 2012 yılından itibaren İzmir Barosuna bağlı olarak faaliyet göstermektedir.

Büromuz Kurucu Avukatımız ile birlikte 1 Avukat, 1 Stajyer Avukat, 7 Takip memuru, 9 Çağrı Merkezi elemanı ve 1 idari sekreterden oluşmaktadır.

Türkiye’nin her ilinde faaliyet gösterebileceğimiz çözüm ortaklarımız mevcuttur. Müvekkillerimize hızlı, etkin ve çözüm odaklı hizmet verebilmek için büromuz iç bünyesinde büyüme stratejisi ile Türkiye’de ve uluslararası çapta bulunduğu bölgede etkin, enerjik ve alanında uzman ulusal ve uluslararası partnerler ile çalışmayı hedef edinmiştir.

Genel olarak Ticaret Hukuku, İcra İflas Hukuku, Rekabet Hukuku, Milletler arası Özel Hukuk, Medeni Hukuk (Eşya, Miras ve Aile Hukuku), Bilişim ve Vergi Hukuku alanlarında faaliyet göstermekteyiz.

TÜTÜNCÜ HUKUK BÜROSU

Büromuz çözüm ortakları portföyünü
genişletmeyi amaç edinmiştir.
Saygılarımla,
Av. Ebru TÜTÜNCÜ

Ebru Tütüncü

1972 İstanbul doğumludur. Saint-Benoit Fransız Lisesi ve sonrasında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. 1996-1997 Université Panthéon Assas , Paris II Hukuk Fakültesinde Uluslararası Özel Hukuk üzerine yüksek lisans yapmıştır.

1998 yılından 2012 yılına kadar Garanti Bankası A.Ş.’nin hukuk müşavirliğinde avukatlık yapmıştır. Bankanın avukatlığı sırasında çeşitli seminer ve eğitim programlarına katılmış, özellikle kurumsal ve ticari nitelikli yasal takip ve dava dosyaları üzerinde çalışmıştır.

2012 yılında, edindiği uzun yıllara dayalı birikim ve deneyim ile “Tütüncü Hukuk Bürosu”nu kurarak serbest avukatlığa başlamıştır. Garanti Bankası A.Ş. büromuzun halen daha devam eden kurumsal müvekkilidir.

İcra-İflas Hukuku, Bilişim Hukuku, Ticaret Hukuku, Sözleşmeler Hukuku, Rekabet Hukuku, Milletlerarası Özel Hukuk, Medeni Hukuk ve Vergi Hukuku özellikle çalışma alanlarındandır.